Records

InForma - Macedonian Journal of Informatics

View Archive Info

 • » Зглоб кој зборува
  информатика, МЕДИС -
  2016-04-08
  View Record | View Original
 • » Алтернативни медиуми за меморирање
  Каревски, Невен
  2016-04-08
  View Record | View Original
 • » ИнФорма ЕИС билтен, јануари-април, 1996 година
  информатика, МЕДИС -
  2016-04-08
  View Record | View Original
 • » Содржина, ноември - декември, 1995, волумен 2, број 19
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Novell се здружува со lntel
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » ИН МЕМОРИАМ
  Кубе, Гунтер
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Македонска стандардизација во областа на тастатури и кодни табели
  Хаџишче, Аспасија
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » ПРИСТАП ДО СЕРИСКАТА ПОРТА И ПЕЧАТАЧОТ ОД BIOS-OT
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » ЕИС - Билтен, ноември - декември, 1995 година
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Десктоп на судбината
  Ѓорѓи Варелов (превод), Time
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » "BAT" Датотеки во DOS (6)
  Плавевски, Огнен
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Сложувалка
  Петковски, Николче-
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Содржина, септември - октомври, 1995, волумен 2, број 18
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Преносни CD единици
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Syquest го враќа ударот додека Zip е во криза
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Безбедна електронска пошта
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Продолжува здружувањето на големите
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Нова серија Интернет алатки од Quarterdeck
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Ја загубивме битката за работната површина, тврди IBM
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Adobe ги здружува силите со Netscape
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Нов Pentium за преносните компјутери
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » INDIGO2 - 300 пати Pentium
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Microsoft Plus
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » SurfWatch: "Заштитете ги вашите деца на Интернет "
  информатика, МЕДИС -
  2016-03-18
  View Record | View Original
 • » Комуникациска револуција, Queen's College, Cambridge, 24 март - 1 април 1995
  Чабуковски, Ванчо
  2016-03-18
  View Record | View Original
1 - 25 of 28 Items    1 2 > >>